Wil jij meer klanten? Dan moet je gevonden worden op Google. Dat doe je door te adverteren op Google. Maar dat is is nog niet zo makkelijk. 

In deze cursus leer ik jou Google advertenties opzetten. Na de cursus kun je zelf je eigen Google campagnes beheren. 

Je leert ook advertenties voor andere bedrijven opzetten. Elk bedrijf wil namelijk op Google gevonden worden. Daarvoor betalen ze jou graag. Zo kun je er ook nog leuk aan verdienen. Kijk gratis de eerste les:

online marketeer

Deze Google Ads cursus is voor iedereen die meer klanten wil aantrekken via het internet. Google Ads is dan een must-have vaardigheid. Je verdient er geld mee voor jezelf. En als je Google advertenties voor anderen op zet kun je daar ook nog leuk aan verdienen. De Google Ads training is voor complete beginners en semi-gevorderden interessant.

Ivo de Clercq

Ik (Ivo de Clercq) help tientallen organisaties (klein & groot) met het krijgen van klanten via het internet. Google Ads is daar veruit het belangrijkste onderdeel van. Daarom leer ik je dat optimaal inzetten in deze Adwords training. Op deze pagina vind je meer informatie over mij. Wil je weten of de Google cursus iets voor jou is? Daar vertel ik je graag meer over via een gratis webinar. Meld je daarvoor even aan via de blauwe knop hieronder. 

google ads cursus

Beoordelingen voor Ivo de Clercq

googleadvertenties

Jasper van
Rode Kruis Utrecht


Ivo heeft veel kennis van media en is een harde werker.

Roy van
TAOI


Up-to-date met de nieuwste inzichten. Aanrader!

Mick van
Dieseltank-reiniging.nl


Zeer professioneel. Goed thuis in de materie.

online marketeer

Lucas Prigge van
Kinsta


Uitstekend begeleid bij het opzetten van succesvolle Google Ads campagnes voor mijn bedrijf!

Na afloop van deze Google Ads training